Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Hugh Jackman'dan Ben Affleck'e destek

Hugh Jackman'dan Ben Affleck'e destek

Hugh Jackman'dan Ben Affleck'e destek08 Eylül 2013 - 07:09
Beyazperdenin çizgi roman karakteri efsanelerinden biri haline gelen Hugh Jackman Batman rolü için eleştirilen Ben Affleck'e arka çıktı"X-Men" serisindeki "Wolverine" rolü ile akıllara kazınan Hugh Jackman Ben Affleck'in Batman rolünü rahatlıkla canlandırabileceğini söyledi.

MTV News'e konuşan oyuncu "Batman vs. Superman" filminde Batman'i canlandıracağı için eleştiriler alan Ben Affleck için, "fırsatı değerlendirecektir" dedi. Ben Affleck'in iyi bir oyuncu olduğunu düşündüğünü belirten Jackman, "Bence o uzun zamandır küçümseniyor. Ben iyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu ve çok zeki bir adamdır. O hiçbir şeye iyice düşünmeden karar verecek bir adam değil" dedi. Ben Affleck'in aldığı eleştiriler konusunda da, "Onun içten içe umursadığını sanmıyorum. Biraz tartışmalı bir rol almış olmaktan rahatsızlık duymayacaktır ve bunlar onu harika bir iş ortaya koymaktan alıkoyamayacaktır. Ben'i çok iyi tanımıyorum ama ona fırsat verildiği zaman asla başarısız olmayacaktır. Bu rolün üstesinden de başarıyla gelecek. Geleceğini biliyorum" dedi.

2015 yazında vizyona girecek olan "Batman vs. Superman" filminde Henry Cavill Süpermen'i, Amy Adams da Süpermen'in büyük aşkı gazeteci Lois Lane'i canlandırıyor.