Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Savaşçı prenses Zeyna geri mi dönüyor?

Savaşçı prenses Zeyna geri mi dönüyor?

Savaşçı prenses Zeyna geri mi dönüyor?24 Mayıs 2013 - 03:05
Dünya çapında büyük başarı kazanan mitolojik-fantastik dizi "Zeyna"nın yeniden seyirciyle buluşma ihtimali varBir televüzyon klasiği haline gelen eski dizi "Zeyna / Xena: Warrior Princess"in başrol oyuncusu Lucy Lawless dizinin tekrar yapılabileceğinin ipuçlarını verdi.

Dün sabah saatlerince twitter hesabından "'Zeyna' efsanesini yeniden canlandırmak isteyen birinden ilginç bir telefon aldım. Bir şeyler başlamış olabilir" diye mesaj gönderdi. İkinci gönderdiği mesajda da "Zeyna"nın telif hakları konusunda aşırı sıkıntı olduğunu ve bu yüzden eskisine göre biraz farklı bir formda geri dönebileceğini belirtti. "Zeyna"nın ardından beğenilen "Spartacus" serisinde "Lucretia" ve "Battlestar Galactica" dizisinde "D'Anna Biers" karakterlerini canlandıran Lawless, röportajlarında Zeyna'yı canlandırmayı özlediğini belirtiyordu.

1995 ile 2001 yılları arasında gösterilen Emmy ödüllü "Zeyna / Xena: Warrior Princess" dizisi, aslında gerçek bir prenses olan Zeyna'nın, ailesini kaybettikten sonra çıktığı yolculukta masumları koruyarak zorbalardan intikam almasını ve bu süreç boyunca geçmişte yaptığı kötülüklerden dolayı çektiği vicdan azabından kurtulma çabasını konu alıyordu.