Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Ridley Scott zoru başardı

Ridley Scott zoru başardı

Ridley Scott zoru başardı27 Aralık 2017 - 10:12
Ridley Scott'ın yönettiği "All the Money in the World" filmi, Kevin Spacey'nin gündemi sarsan taciz skandalından sonra zor günler yaşamıştı. Filmin kurgusu bittikten sonra kadrodan çıkarılan Spacey'nin yerini Christopher Plummer almıştı.

All the Money in the World filmi, bir süre önce Kevin Spacey ile gündeme gelmişti. Filmde rol alan Kevin Spacey'nin Hollywood'u sarsan taciz skandallarında adının geçmesi üzerine yönetmen Ridley Scott, beklenmedik bir karara imza atmıştı.

 

Ridley Scott, kurgusu tamamlanan All the Money in the World filminden Kevin Spacey'nin yer aldığı bölümlerin kesilmesi kararını vermişti Bu karar, 25 Aralık'ta gösterime gireceği daha önce açıklanan filmin akıbeti konusunda soru işaretleri oluşturdu.

 

Filmin açıklandığı gibi 25 Aralık'ta gösterime gireceğini iddia eden Ridley Scott, eleştirmenlerin "Herkülvari bir çaba" şeklinde nitelendirdiği uğraşıyla sözünde durdu. Kevin Spacey'nin yer aldığı sahneleri usta oyunca Christopher Plummer ile sil baştan çeken Ridley Scott, imkansız gözüyle bakılan başardı ve filmi gösterime gireceği belirtilen güne yetiştirdi.

 

Milyarder Jean Paul Getty'nin kendisiyle aynı ismi taşıyan 16 yaşındaki torunun kaçırılması hikayesini konu edinen filmde Michelle Williams, Mark Wahlberg ve Charlie Shotwell gibi isimler rol alıyor. 2068 salonda birden gösterime giren All the Money in the World gişe başarısı ise merak konusu. Film 23 Şubat 2018'de Türkiye'de de gösterime girecek.