Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Hugh Jackman altıncı kez Wolverine

Hugh Jackman altıncı kez Wolverine

Hugh Jackman altıncı kez Wolverine19 Aralık 2012 - 03:12 | Jackman'ı uluslararası üne kavuşturan rol, iyileşme süpergücüne ve el eklemlerinden çıkan pençelere sahip olan ve iyileşme gücü sayesinde tüm iskeleti metal alaşımıyla kaplanan Wolverine.
X-Men çizgiromanının altıncı sinema uyarlamasında, Avustralyalı aktör yine Wolverine rolünü canlandıracakKasım sonunda konuşulmaya başlanan "Hugh Jackman'ın tekrar X-Men'de yer alıp almayacağı" sorusu çözüme kavuştu: Avustralyalı oyuncu, X-Men serisinin altıncı, yeni X-Men üçlemesinin ise ikinci filmi "X-Men: Days Of Future Past"de yer alacak. Filmin yönetmeni, daha önce "X-Men" ve "X2" ile serinin ilk iki filmini çekmiş olan Bryan Singer, haberi Twitter'dan duyururken "çok mutlu olduğunu ve durumla ilgili haber vermeye devam edeceğini" yazdı.

Yeni üçlemenin ilk filmi "X-Men: Birinci Sınıf / X-Men: First Class"de çok kısa süre, esprili bir sahnede görünen Jackman'ın, bu sefer eski ve yeni kadroyu bir araya getirecek olan "Days of Future Past"de daha geniş bir role sahip olması bekleniyor.

Filmin konusu, gelecekte "Nöbetçiler" tarafından yakalanarak bir toplama kampında tutulan mutantların, gençlik halleri tarafından kurtarılmaya çalışılmasını içeriyor. Genç mutantlar, gelecekteki felaketin gerçekleşmesini engellemek için önemli bir olaya müdahale etmek zorunda kalıyorlar.

Filmde Hugh Jackman'ın yanı sıra "X-Men: Birinci Sınıf" oyuncuları James McAvoy, Michael Fassbender ve Jennifer Lawrence yer alıyor.