Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Sokakta sergisi fotoğrafseverleri bekliyor

Sokakta sergisi fotoğrafseverleri bekliyor

Sokakta sergisi fotoğrafseverleri bekliyor 19 Aralık 2017 - 12:12
2015 yılında kurulan Çerçevesiz Fotoğraf Grubu’nun 3. Sergisi olan “Sokakta”, 9 Aralık Cumartesi günü BASAD’da ( Bakırköylü Sanatçılar Derneği) açıldı.
Grubun  3.sünü gerçekleştirdikleri serginin bu yılki konusu “sokaklar”.10 amatör fotoğrafçının 30 fotoğrafının yer aldığı sergi aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü.
 
2015 yılında kurulan Çerçevesiz Fotoğraf  Grubu’nun 3. Sergisi olan “Sokakta”,  9 Aralık Cumartesi günü BASAD’da ( Bakırköylü Sanatçılar Derneği) açıldı. Grubun  3.sünü gerçekleştirdikleri serginin bu yılki konusu “sokaklar”. 10 amatör fotoğrafçının 30 fotoğrafının yer aldığı sergi aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine dönüşmüş. 
 
Sergideki fotoğrafların satın alınmasıyla geliri Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak bir girişime de katkıda bulunmuş olunuyor.  Emrah Akay, Gülşah Çınar, Bülent Fidan, Deniz Kılıç, Mustafa Kırarslan, Ender Macun, Müge Önel, Menderes Sargın, Samet Yeşilyurt, Deniz Kayhan Yıldırım’ın fotoğraflarının yer aldığı sergi, 20 Aralık tarihine kadar fotoğraf severleri bekliyor.
 
 
 
Etiketler: sokakta  fotoğrafçı