Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Sergi geliri çocuk evine

Sergi geliri çocuk evine

Sergi geliri çocuk evine30 Mayıs 2014 - 02:05
İstanbul'dan dört lisenin öğrencilerinin katkıda bulunduğu sosyal sorumluluk projesi "Articulate Sanat Festivali"nin geliri Kasımpaşa Çocuk Evi'ne bağışlanacak

VKV Koç Özel Lisesi öğrencisi Lori Kohen öncülüğünde başlatılan, VKV Koç Özel Lisesi, Enka Lisesi, Hisar Lisesi, Üsküdar Lisesi öğrencilerinin de katkıda bulunduğu sosyal sorumluluk projesinden elde edilecek gelir Kasımpaşa Çocuk evi’ne bağışlanacak.

 

 “Dışavurum” adı verdikleri bu sergide öğrenciler herhangi bir konuya bağlı olmadan eserlerini oluşturdular. Kendilerini sanat yoluyla ifade eden öğrencilerinin amaçları, lise öğrencileri arasında sosyal sorunlara karşı duyarlılık oluşturmak ve öğrenciler arasındaki iletişimi en üst düzeye çıkarmak.

 

Öğrencilerin oluşturdukları sanat eserleri Galeri Artist sanat galerisinde 30-31 Mayıs tarihinde sergilenecek ve satışa sunulacak.

 

İki gün sürecek sergide, satılan eserlerden elde edilen gelirle Kasımpaşa Çocuk Evi’nin ihtiyaçlarını karşılanacak ve uzun süredir sahip olmak istedikleri sanat binası için bir adım atılacak.