Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Sanatın online buluşma noktası: Sanatgezgini

Sanatın online buluşma noktası: Sanatgezgini

Sanatın online buluşma noktası: Sanatgezgini25 Mart 2013 - 10:03
"Sanat Pazarı" bölümümüzde ortaklaşa çalıştığımız, Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı online sanat galerisi www.sanatgezgini.com, geniş portföyüyle sanatseverlerle sanatçıları yakınlaştırıyorSanat her geçen gün önemini arttıran ve daha çok kişinin ilgi alanına giren bir konu. Hemen hemen herkes, bir zaman bir yerde, güzel bir resmin önünde, etkileyici bir heykele bakarken ya da usta bir elin bastığı deklanşörden çıkan fotoğraftan gözlerini alamadığında sanatın etki alanına girmiştir.

Evinize, işyerinize keyif ve değer katacak sanat eserlerini seçiminizde size çok geniş bir portföy sunan www.sanatgezgini.com işbirliği ile Sanat Pazarı sayfamızda yeni bir diziye başlıyoruz.

Ustalar ve gençler, çok sayıda çağdaş Türk sanatçısı ile ilgili bilgileri, işlerini, atölye röportajlarını, farklı tekniklerle ilgili bilgileri, bu sayfalardan izleyebilirsiniz.

Sanata ilgi duymak çok güzel ama vakit ayrılması gereken bir konu. İnternet bu kez hayatımıza renk ve değer katacak sanat eserlerini bilgisayarlarımıza taşıyor.

İnternet üzerinde orijinal sanat eserlerinin sergilendiği ve satışının yapıldığı www.sanatgezgini.com Türkiye’nin ilk ve en geniş kapsamlı online sanat galerisi.



Sanatgezgini, Sanatçılara, yer ve zaman kısıtlaması olmaksızın geniş kitlelere ulaşma imkanı sağlıyor. İnternet aracılığı ile sanatçılar ve eserleri Türkiye’nin her yerinde sanatsever alıcı ile buluşabiliyor.



Sanatseverler de, sanatçılar ve eserleri hakkında kolaylıkla bilgi sahibi olabilir, pek çok eseri inceleyebilir, beğeni ve tercihlerine uygun eserleri de kredi kartı ve 6 taksit ödeme seçeneği ile satın alabilirler.



“İnternetten sanat eseri satın alınır mı?” diye soranlar, yurt dışındaki pek çok örneğe bakabilir. Fineartamerica, bu örneklerden sadece biri. Satın aldığınız eser adresinize teslim ediliyor. 7 gün içerisinde iade hakkınız var. www.sanatgezgini.com’un en önemli özelliklerinden biri, Burhan Doğançay'dan Cem Sağbil'e, Turhan Selçuk'tan Adnan Çoker ve İzzet Keribar'a kadar alanlarında başarılı olmuş çağdaş Türk sanatçılarının eserlerinden oluşan geniş bir portföy. Resim, heykel, baskı, fotoğraf, seramik gibi pek çok farklı kategoride, tarz ve bütçede eser bulmak mümkün.



Orijinal eserlerin yanı sıra, yine sanatçıların elinden çıkmış, ama çoklu sayıda üretilen, eviniz için hoş bir aksesuar veya güzel bir hediye alternatifi olabilecek “sanata dair” başlığına da mutlaka göz atmanızı öneririz.



Hediye konusunda tercihiniz bir sanat eseri ise ve seçimi karşı tarafa bırakmak istiyorsanız bu adresten bir “hediye çeki” siparişi de verebilirsiniz.

Sanatı hayatımızın içine sokmayı hedefleyen bir organizasyon www.sanatgezgini.com. Hedefleri eser alımını kolay ulaşılabilir ve herkes için mümkün kılmak.



www.sanatgezgini.com sayfasında sanatseverlere sunulan geniş portföyden farklı karmalar Kanyon’da ve Terrace Fulya’da bulunan galerilerinde izlenebilir. Bu noktalarda yer alan danışmanlar sanatseverlere aradıklarına ulaşmaları için gerekli servisi vermek üzere hazır bulunuyorlar.



Her gün göz atmaktan keyif alacağınız ve pek çok sanatçıyı tanıma imkanı bulabileceğiniz bir site www.sanatgezgini.com