Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Online sanat platformunda 'Paralel Trendler'

Online sanat platformunda 'Paralel Trendler'

Online sanat platformunda 'Paralel Trendler'20 Nisan 2014 - 05:04 | Burcu Yağcıoğlu'nun İsimsiz tablosu sergilenecek eserler arasında.
artnivo.com'da Türkiye'den genç kadın sanatçıların eserlerinin yer aldığı 'Paralel Trendler' sergisi 21 Nisan Pazartesi günü açılıyor
 
artnivo.com genç sanatçılara görünürlük ve ulaşılabilirlik imkanı sunarken, tanınmış sanatçıların işlerine de yer veren bir web sitesi. Küratörler ve sanat danışmanları tarafından seçilmiş birçok eserin yer aldığı bu yeni platformda Isabella İçöz küratörlüğünde oluşturulan ilk online sergi ‘Paralel Trendler’ bugün izleyiciyle buluşacak. Türkiye'den genç kadın sanatçıların eserlerine odaklanan sergide Gökçe Er, Handan Figen, Leyla Gediz, Burcu Gökçek, Burcu Perçin, SENA, Duygu Suzen, Günel Terkol, Gözde Türkkan and Burcu Yagcıoğlu'nun eserleri yer alıyor. İçeriğinde barındırdığı resim, kolaj, heykel, enstalasyon, video, fotoğraf, desen, özgün baskı gibi birçok medyum ile artnivo.com, birçok özgün ve nitelikli esere ulaşım imkanı sunmayı amaçlıyor. Konusunda uzman kişiler tarafından seçilen eserlerin bulunduğu artnivo.com’da, Gülsün Karamustafa, Leyla Gediz, Burhan Doğançay, Güneş Terkol gibi birçok değerli sanatçıyla buluşurken, Sinem Karaduman, Özer Toraman, Canan Ustaoğlu ve daha birçok genç ve yetkin ismin yeni ve farklı işleri mevcut. Site aynı zamanda koleksiyon yapmak isteyenler için sanat danışmanlığı hizmeti de veriyor.