Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Koreli sanatçılar İstanbul'da

Koreli sanatçılar İstanbul'da

Koreli sanatçılar İstanbul'da01 Ekim 2012 - 07:10
E(Merging) Korean Artists I sergisi, 11 Ekim'e kadar Portakal Sanat ve Kültür Evi'ndeSon yıllarda, uluslararası galeriler, müzeler ve koleksiyonerler başta olmak üzere dünya sanat ortamının büyük ilgi gösterdiği Koreli sanatçılar, Portakal Sanat ve Kültür Evi'nde (E)MERGING KOREAN ARTISTS I adı altında düzenlenen sergiyle Türk sanatseverlerle buluşuyor. 27 Eylül - 11 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenen ve yükselen Koreli sanatçılar serisinin ilk temsili olan bu sergi, genç Koreli sanatçıların farklı bakış açılarını ve alışılagelmedik sanat tekniklerini yansıtıyor.

Sergide; Airan Kang, Yosang Ji, Dorothy Miyeon Yoon ve Hyesook Byun'un 23 yapıtı satışa sunulacak. Sergi sanatçılarından Dorothy Miyeon Yoon, 27 Eylül -2 Ekim 2012 tarihleri arasında, eserleri hakkında bilgi vermek ve ziyaretçilerle görüşmek üzere galeride bulunacak.

Sergi kapsamında; 2 Ekim 2012 Salı günü saat 16.00'da, Portakal Sanat ve Kültür Evi'nde, Londra, Somerset House'un içinde yer alan I-MYU Projects'in kurucularından Jeongae Im (Jay Im) Kore sanatını anlatan bir konferans verecek.