Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » İstanbul'un "4 Mevsim"i yarışmada

İstanbul'un "4 Mevsim"i yarışmada

İstanbul'un "4 Mevsim"i yarışmada24 Nisan 2013 - 12:04
İstanbul Büyükşehir Belediyesi MSGSÜ ve İFSAK işbirliğiyle teması "İstanbul" olan fotoğraf yarışması düzenliyorSahip olduğu tarihsel ve doğal güzellikleri ile şarkılara, şiirlere ve filmlere konu olan dünyanın en büyük megapollerinden İstanbul’un artık her yıl farklı bir konuyla yapılacak bir fotoğraf yarışması var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) ile birlikte teması “İstanbul” olan ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmanın bu yılki konusu: “Dört mevsim İstanbul”

1. Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması ile Türkiye’de bir ilke imza atılarak bir fotoğraf yarışmasında en büyük para ödülü dağıtılacak. Yarışma kapsamında katılımcılara, yaklaşık 100 bin TL. toplam ödül verilecek. Prestiji ve ödülleri ile İstanbul ve fotoğraf tutkunlarını şimdiden heyecanlandıran “Dört Mevsim İstanbul” konulu yarışma için son katılım tarihi 15 Kasım 2013.

İstanbul’un dört mevsimini anlatan fotoğraflar, her mevsim için 4 ayrı kategoride değerlendirilecek. Ödüller ile yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserlerden oluşacak sergi, 2013 yılı Aralık ayında organize edilecek.