Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Fransızlar Babylon’da

Fransızlar Babylon’da

Fransızlar Babylon’da10 Kasım 2015 - 10:11
Yeni yerine çabuk alışan Babylon, önümüzdeki haftalarda Garanti Caz Yeşili ve XXF: Very Very French Fest’e ev sahipliği yapmaya devam edecek.  Caz Yeşili kapsamında 17 Kasım'da Rolling Stone dergisinin 'Gitar Tanrıları' dosyasındaki tek kadın olan Kaki King, kendine has çalış stiliyle sahne alacak. XXF'in bu ayki yıldız ismi ise Fransız trip hop grubu Chinese Man. Ayrıca 'My Love' parçasıyla büyük ilgi gören Kovacs, karanlık ve büyüleyici sesiyle 3 Aralık Perşembe akşamı Babylon Bomonti’de sahne alacak. 2014’ün en iyi çıkış yapan şarkıcılarından biri olarak gösterilen Hollandalı grup, solisti Sharon Kovacs'ın caz tınılı sesiyle sahnede olacak.
 
Yaptıkları müzikte art rock, indie ve shoegaze üçgeninde gezinen Blonde Redhead, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 15 Aralık Salı ve 16 Aralık Çarşamba, iki akşam üst üste Babylon Bomonti'de sahne alacak. Farklı hikayeler anlatan dokuz stüdyo albümüne sahip grup, zamanın ruhundan bağımsız icra ettikleri müziklerini hayranlarıyla paylaşacak.
 
Soul ve reggae müziğin başarılı temsilcisi Selah Sue, 17 Aralık Perşembe akşamı Babylon Bomonti sahnesinde İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Farklı ses rengiyle Amy Winehouse ile sık sık karşılaştırılan Selah Sue, eğlenceli performansı ve güçlü vokaliyle “Raggamuffin” ve “Crazy Vibes” gibi sevilen şarkılarını seslendirecek.