Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Fotoğraflar senaryolarla buluştu

Fotoğraflar senaryolarla buluştu

Fotoğraflar senaryolarla buluştu15 Mayıs 2013 - 10:05 | Fotoğrafı Çekenler: Neslihan Hacıarifoğlu, Melih Sönmez, Oğul Saraçoğlu
Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğrencileri tarafından oluşturulan "RAMP[A]" sergisi 14 Mayıs'ta ziyarete açıldıBu yıl 3’üncü kez ziyaretçilerle buluşacak olan RAMP[A] sergisi, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin kolektif çalışmalarının sonucu ortaya çıkan eserlerden oluşuyor.

Fotoğraflar için yazılan senaryo: BATU "Bence ölmek, hiç yaşamamaktan daha iyi. Hiç dünyaya gelmemektense dünyanın bir parçası olup orada kalmak, sence de daha iyi değil mi?". Fotoğraflar: İrem Altan. Senaryo: Zeynep Dağıstanlı


Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü Yaratıcı Fotoğraf dersi öğrencilerinin fotoğraflarını inceleyen Medya Yazarlığı ve Senaryo Yazarlığı öğrencileri, fotoğraflardan aldıkları ilhamla çeşitli senaryolar oluşturdu. Çekilen fotoğraflara uygun senaryolar 14 Mayıs’ta RAMP[A] sergisinde sanat severlerin beğenisine sunuluyor. Sanat severler, sergiyi sergiyle aynı adı taşıyan RAMP[A]’da ziyaret edebilecekler.

Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğrencileri tarafından senaryolaştırılan fotoğraflar öğretim üyeleri Ela Başak Atakan ve Lalepar Aytek kuratörlüğünde sergileniyor.