Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Bomontiada'da kış panayırı

Bomontiada'da kış panayırı

Bomontiada'da kış panayırı15 Aralık 2016 - 04:12
İstanbul'un Bomonti semtinde yer alan bomontiada’da yarından itibaren 30 Aralık'a dek bir kış panayırı düzenleniyor. Üretim kültürü ve semtin mirasını bomontiada avlusuna taşıyacak etkinlikler, iki hafta boyunca devam edecek. Panayır programında yer alan çocuklara ve yetişkinlere yönelik atölyeler, konserler, pop-up müzik etkinlikleri ve konuşmalara bomontiada sakinleri de katkıda bulunacak.
Panayırın ilk haftasında Alt Sanat Mekânı’nda Paper StreetCO: ile kartpostal, Ayliz Abbas önderliğinde gerçekleşecek zendala atölyeleri bulunuyor. Alt Sanat Mekânı aynı zamanda The Terzihane tarafından yapılacak Bi Değişik Yastık, Bitti Gitti ile kaligrafi, Kanute Macrame ile makrome, Aslıhan Ekitmen ile mekan enerji temizliği, TEGU ile çocuklar için serbest oyun ve beden atölyelerine de ev sahipliği yapacak. Ayrıca panayırın ikinci haftasında Monochrome’da bir kahve atölyesi gerçekleştirilecek.
ATÖLYE Maker Lab’de ise Nermin Köse önderliğinde Denim, Tuğçe Akbulut Çelik ile Magic Paper, Aslı Smith ile shibori, Ersin Durmaz ve Batuhan Esirger önderliğinde 3D printing, Bihter Çelik ve Ece Özalp ile yama workshopları yapılacak. Atölyede aynı zamanda Ufuk Barış ile ahşap kutu, Gökhan Eryaman önderliğinde ahşap, Meltem Şahin ile kartpostal ve animasyon atölyeleri yer alacak.
Etiketler: Bomontiada  panayır  kış