Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » ARTİST 2012 Ödülleri belirlendi

ARTİST 2012 Ödülleri belirlendi

ARTİST 2012 Ödülleri belirlendi01 Ekim 2012 - 07:10
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 17-25 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek ARTİST 2012 / 22. İstanbul Sanat Fuarı’nın Onur Ödülleri belirlendi.Türk heykel sanatına önemli katkıları nedeniyle Sanatçı Onur Ödülü’ne Prof. Dr. Rahmi Aksungur değer bulundu. Eleştirmen Onur Ödülü Doç. Dr. Zeynep Yasa Yaman’a, Sanatsever Kurum Onur Ödülü Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’ne ve Koleksiyoner Onur Ödülü ise Lucien Arkas-Arkas Sanat Merkezi’ne verildi.
Bu sene yurt içi ve yurt dışından 100’den fazla sanat galerisi ve sanat kurumunun katılacağı İstanbul Sanat Fuarı dokuz gün süresince birbirinden önemli sergilere ev sahipliği yapacak.
İstanbul Sanat Fuarı 22 yılını geride bırakırken, yurt içi ve yurt dışından 100 sanat kurumu ve galerisinin katılımıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.
Etiketler: Artist  fuar  heykel  ödül  rahmi aksungur