Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » ''Açık Adres'' Nişantaşı Renart'ta

''Açık Adres'' Nişantaşı Renart'ta

''Açık Adres'' Nişantaşı Renart'ta15 Mart 2013 - 05:03
Nişantaşı RENART sanat galerisinde Türk çağdaş sanatının önemli isimlerinden Ekrem Kahraman sergisi 11 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecekYurt içi ve yurt dışında 80’inin üzerinde kişisel sergi açan, 16 ödül kazanan, çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda resimleri bulunan sanatçı Ekrem Kahraman'ın "Açık Adres" sergisi Nişantaşı RENART sanat galerisinde sergileniyor.

Türk çağdaş sanatının özgün isimlerinden olan 65 yaşındaki Kahraman'ın yeni sergisi, modern ve geleneksel plastik sanat akımlarını harmanlayarak beğeniye sunuyor. Eser yelpazesinde içsel hesaplaşma ve kültür çatışması gibi temalar barındıran sergi 11 Mayıs 2013 tarihine kadar görülebilecek.

Sanat çevrelerinde dünyayı, düşünceyi, nesneleri olduğu gibi alıp kullanmak yerine kendine ait bir yol ile zaman zaman çok boyutlu, zaman zaman da birbirine alabildiğine zıt görünen dillerle ifade eden bir sanatçı olarak tanınan Ekrem Kahraman'ın aynı zamanda yayımlanmış 5 şiir kitabı ("Sessiz Bir Aşkı Dillendirmek", "Rıhtım ve Ihlamur",
"Fısıltılar ve Çığlıklar", "Aşk olsun Hayat", "Üşümez mi Sandın Meşe Ağacı Soğukta") bulunuyor.