Elif Şafak ile "Canlı İmza Günü"
Geçtiğimiz yıl Buket Uzuner ile Türkiye’nin ilk canlı imza gününü gerçekleştiren hepsiburada.com, geçtiğimiz ay Hakan Günday ile seriye devam etmişti. Canlı İmza Günleri Ocak ayında Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından Elif Şafak’ı konuk ediyor.
Elif Şafak etkinlik kapsamında Cem Erciyes ile yeni çıkan kitabı “Ustam ve Ben”‘i konuşacak,
hem de kitabını Facebook’ta canlı olarak hepsiburada.com kullanıcıları için imzalayacak. Kullanıcılar Elif Şafak söyleşisini 3 Ocak cuma günü saat 15.00’te, facebook.com/hepsiburada sayfasından canlı olarak izleyebilecekler. Bunun yanı sıra Facebook ve Twitter’da yapılacak iletişim aracılığı ile kitapseverlere imzalı kitap hediye edilecek. Toplam 200 adet Elif Şafak “Ustam ve Ben” kitabının imzalanacağı etkinlikte#UstamVeBen hashtag’ini kullanarak etkinlik takip edilebilecek. Elif Şafak hayranları #UstamVeBen hashtag’i ile soracakları sorulara canlı yayında cevap bulabilecekler.
Canlı İmza gününü izlemek isteyen tüm kullanıcılar da sayfayı 3 Ocak saat 15:00’te takip ederek büyük ilgi toplayan bu etkinliği izleme şansını yakalayabilecekler.
