Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Scorpions ikinci gece de yok sattı

Scorpions ikinci gece de yok sattı

Scorpions ikinci gece de yok sattı26 Mayıs 2024 - 05:05
KüçükÇiftlik Park'ta sekiz yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşan rock müzik dünyasının ölümsüz grubu Scorpions yoğun ilgi sebebiyle grup cumartesi akşamı ikinci kez aynı sahnedeydi.
Rock müzik dünyasının ölümsüz grubu Scorpions perşembe gecesi Epifoni organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park'ta sekiz yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşmuştu. Büyük bir coşku içinde geçen, adeta rock şöleni tadındaki Scorpions konseri biletler tükenince,  yoğun ilgi sebebiyle grup cumartesi akşamı ikinci kez aynı sahnedeydi. Efsane albümleri “Love at First Sting”in 40. yılı şerefine gerçekleşen turne kapsamındaki konsere “Coming Home” ile başlayan ekip, nesiller boyunca dinlenmiş, dillere pelesenk olmuş efsanevi şarkıları “Send Me An Angel”, “Wind of Change”, “Still Loving You”yu arka arkaya seslendirdi. 
 
 
İstanbul'da iki gün boyunca 25.000'den fazla rocksevere muhteşem iki gece yaşatan Scorpions, 7'den 70'e farklı jenerasyonları bir araya getirdi. Gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olan ekibe bir de kuliste sürpriz yapıldı. 25 Mayıs 1948 doğumlu grubun solisti Klaus Meine'ye Epifoni ekibi tarafından konser sonrası pasta ile doğumgünü kutlaması yapıldı. Dört gün boyunca İstanbul'da kalan Alman grup, pazar öğlen saatlerinde ülkemizden ayrıldı. 
 
Etiketler: Scorpions  rock  müzik