Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Spielberg, 'TinTin'in devam filminden umutlu

Spielberg, 'TinTin'in devam filminden umutlu

Spielberg, 'TinTin'in devam filminden umutlu26 Mart 2018 - 02:03
Steven Spielberg, The Adventures of Tintin’in devam filmini Peter Jackson’ın yöneteceğini ancak filmin 3 yıldan önce gelmeyeceğini söyledi.
Yeni filmi Ready Player One'ın tanıtımını sürdüren ünlü yönetmen Steven Spielberg, 2011 yılında vizyona giren animasyon yapımı Tintin'in devam filminin geleceğini söyledi. Projenin hayata geçmesinin ilk filmin de yapımcılığını üstlenen Peter Jackson’ın takvimine bağlı olduğunu açıklayan Spielberg konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İkinci kısmı yapacak isim Peter Jackson olmalı. Her şey istediğimiz gibi giderse yakında senaryo için çalışmalara başlayacak. Bir animasyon film için en az iki yıl çalışmanız gerektiğini de düşünecek olursak, üç yıldan önce görebileceğinizi tahmin etmiyorum. Ama Peter bu projede olacak. Tintin henüz ölmedi!” diye konuştu.
 
 
Steven Moffat, Edgar Wright ve Joe Cornish’ten oluşan ekibin senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Steven Spielberg‘ün üstlendiği 2011 yapımı The Adventures of Tintin filmi eleştirmen ve izleyiciden geçer not alırken bir de Oscar adaylığı elde etmişti.