Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Margot Robbie ve Leonardo DiCaprio yeniden...

Margot Robbie ve Leonardo DiCaprio yeniden...

Margot Robbie ve Leonardo DiCaprio yeniden...19 Ocak 2018 - 03:01
The Wolf of Wall Street filminde başrolde birlikte yer alan Margot Robbie ve Leonardo DiCaprio, bu kez bir Quentin Tarantino yapımıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor...

Bankacı Jordan Belfort ve onun manken eşi Naomi Lapaglia'nin hikayesinin anlatıldığı Martin Scorsese filminde başrolleri paylaşan Leonardo DiCaprio ile Margot Robbie, yeni bir çalışmada yine birlikte yer alacaklar. Seri katil Charles Manson'ın hayatını beyazperdeye taşımaya hazırlanan Quentin Tarantino'nun yapımında Leonardo DiCaprio başrolde yer almaya oldukça yakın. 

 

Her şey planlandığı şekilde giderse filmde Leonardo DiCaprio'ya, Margot Robbie eşik edecek. The Wolf of Wall Street filminde çiftin yakaladığı uyum, Quentin Tarantino'nun seçiminde de belirleyici oldu. Tarantino'nun filmde görmek istediği bir diğer isim de Tom Cruise.

 

Quentin Tarantino, yeni film projesinde seri katil Charles Manson'ın, yönetmen Roman Polanski'nin hamile eşi oyuncu Shanon Tate'i öldürmesini senaryolaştırmakla meşgul. Yeni film projesinde nihai anlaşma sağlanırsa Django Unchained filminden sonra ikinci kez DiCaprio ve Tarantino aynı projede çalışacak.