Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » “Incredibles 2”den 14 yıl sonra fragman

“Incredibles 2”den 14 yıl sonra fragman

“Incredibles 2”den 14 yıl sonra fragman 15 Şubat 2018 - 02:02
İlki 2004 yılında izleyiciyle buluşan Incredibles'ın devam filminden ilk fragman geldi.
Pixar’ın ilkini bundan 14 yıl önce 2004’te çıkardığı Incredibles 2 için beklenen fragman, Kış Olimpiyatları’nda geldi.
Pixar, dün gece Kış Olimpiyatları’nda herkesin uzun süreden beri beklediği “Incredibles 2” isimli animasyon filmi için bir fragman yayınladı. 
 
Incredibles 2 yine ilk film kadar iddialı. Serinin bu filminde ailenin babası Mr. Incredible (Bob Parr)’ın evde çocuklarla ilgilenirken, ailenin annesi Elestigirl(Helen Parr) kötülerle mücadele etmek için bir maceraya çıkıyor. Çocuklara bakmanın, hele bu çocukların özel güçleri varsa ne kadar zor bir şey olduğunu gören Bob Parr, son derece eğlenceli görüntülerle karşımıza çıkıyor. Süper güçlere de sahip olsanız, eğer çocuğunuz varsa ona matematik ödevlerinde yardımcı olmanız gerekiyor.
 
 
Incredible 2, ilk filmde olduğu gibi süper güçlü Parr ailesinin etrafında şekilleniyor. Baba Bob, anne Helen ve çocuklar Violet, Dash ve Jack-Jack yine çok iddialı bir maceraya çıkacaklar. Craig T. Nelson (Bob), Holly Hunter (Helen), Samuel L. Jackson (Lucius Best / Frozone), Sophia Bush (Voyd) gibi isimlerin seslendirmen kadrosunda olduğu film, ülkemizde 15 Temmuz tarihinde yayınlanacak. 
 
İşte Incredible 2'den fragman; 
 
 

Etiketler: Incredibles