Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Everybody Knows'tan ilk fragman

Everybody Knows'tan ilk fragman

Everybody Knows'tan ilk fragman 05 Nisan 2018 - 04:04
Başrollerini Penelope Cruz ve Javier Bardem'in paylaştığı yönetmen koltuğunda Asghar Farhadi’nin oturduğu Everybody Knows’tan fragman yayınlandı.
A Seperation filmiyle büyük bir izleyici kitlesine kavuşan İranlı yönetmen Asghar Farhadi'nin yeni filmi Everybody Knows sinamaseverlerde heyecan yaratmaya başladı. İranlı yönetmenin başrolleri Penelope Cruz ve Javier Bardem‘e teslim ettiği Everybody Knows ya da İspanyolca ismiyle Todos la Saben, yönetmenin İspanyolca olarak çektiği ilk film olmasıyla dikkat çekiyor. 
 
Senaryosunu da Farhadi’nin kendisinin yazdığı Everybody Knows, Buenos Aires’te yaşayan İspanyol bir ailenin bir aile kutlaması için İspanya’daki köylerine döndükleri sırada yaşanan beklenmedik bir gelişmeyle hayatlarının tam manasıyla değişmesinin hikayesini anlatıyor. Başroldeki Penelope Cruz ve Javier Bardem’e Ricardo Darin, Barbara Lennie, Carla Campra ve Inma Cuesta gibi isimler eşlik ediyor.
 
 
 
Dünya prömiyerini yaptığı 71. Cannes Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde Altın Palmiye için yarışacak Everybody Knows’tan ilk fragman;
 
 

Etiketler: everybody knows