Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Damızlık Kızın Öyküsü'nden Moss yeni filmde

Damızlık Kızın Öyküsü'nden Moss yeni filmde

Damızlık Kızın Öyküsü'nden Moss yeni filmde21 Mart 2018 - 11:03
Damızlık Kızın Öyküsü dizisindeki performansıyla kariyerinde yükselişe geçen Elisabeth Moss yeni proje ile geliyor.
Son yılların en gözde Hollywood yıldızlarından biri olan Elisabeth Moss’un yeni projesi belli oldu. Başarılı oyuncu “The Kitchen”ın kadrosuna dahil oldu. Moss'a filmde Tiffany Haddish ve Melissa McCarthy eşlik edecek.
 
2 Altın Küre ödüllü Elisabeth Moss’a filmde, “Nedimeler” ile Oscar’a aday gösterilen Melissa McCarthy ve “Girls Trip”in yıldızı Tiffany Haddish eşlik edecek. “Dünya Ticaret Merkezi”, “Straight Outta Compton” ve “Kan Bağı” filmlerinin senaristi Andrea Berloff, bu filmle birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçecek.
 
Ollie Masters ve Ming Doyle’un yazdığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan “The Kitchen”, 1970’lerde, New York’taki Hell's Kitchen’da geçiyor. FBI’ın bazı mafya babalarını ve üyelerini yakalamasından sonra, İrlandalı gangsterlerin eşleri mafyanın yönetimini üstleniyor ve işleri yürütmeye başlıyor. Melissa McCarthy filmde, işleri devralma konusunda kadınlara liderlik eden sevgi dolu bir anneyi canlandıracak. Tiffany Haddish yoluna çıkan kim olursa olsun öldürmekten çekinmeyen bir kadına hayat verirken, Elisabeth Moss yeni hayatındaki şiddete aşık olan, istismarcı bir kocanın çekingen eşini oynayacak.
 
“The Kitchen”, Amerika’da 20 Eylül 2019’da vizyona girecek.