Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Christopher Nolan o iddialara noktayı koydu

Christopher Nolan o iddialara noktayı koydu

Christopher Nolan o iddialara noktayı koydu20 Şubat 2018 - 09:02
İngiliz yönetmen Christopher Nolan, yaptığı açıklamalarla sık sık gündemi belirliyor. Dunkirk ile Oscar'a da aday olan Christopher Nolan, James Bond filmi iddialarına cevap verdi.

Christopher Nolan, James Bond filmiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çağın en önemli yönetmenleri arasında gösterilen Christopher Nolan, bir süredir konuşulan James Bond filmini yöneteceği iddialarına son noktayı koydu.

Dunkirk ile 90. Akademi Ödülleri'nde Oscar için yarışacak olan Christopher Nolan, BBC'ye yaptığı açıklamalarda 25. James Bond filmini yöneteceği iddialarına açıklık getirerek, "o adam ben değilim" dedi. Başrolünde yeniden Daniel Craig'in yer alacağı 25. James Bond filmini yöneteceği iddialarını reddeden Christopher Nolan, projede yer almayacağını belirtti.

25. James Bond filminin yönetmen koltuğunda oturacak ismin kim olacağına dair dedikoduların merkezinde yer alan Christopher Nolan'ın bu işi üstlenmeyeceğini açıklaması üzerine yapımın başındaki ismin kim olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Gösterim tarihi 8 Kasım 2019 olarak açıklanan James Bond filminin yönetmeni henüz açıklanmadı.