Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler25 Kasım 2022 - 05:11
Sinema salonlarında bu hafta yedi film vizyona girdi. Luca Guadagnino'nun Timothee Chalamet ile bir kez daha bir araya geldiği "Kemikler ve Her Şey", Athena grubundan Gökhan Özoğuz'un başrolünde oynadığı "Kendi Yolumda", Oscar'lı oyuncu Russell Crowe'un hem yönettiği hem de başrolünü üstlendiği gerilim filmi "Tehlikeli Oyun", Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan "Kutsal Örümcek", anime sevenler için "One Piece Film - Red", korku filmi izlemek isteyenler için "Mihrez 2: Cin Padişahı" ve dram filmi "Poşetten Kanatlar" bugünden itibaren sinemalarda izleyicileri bekliyor.

Kendi Yolumda

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

Oyuncular: Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ

Adana'ya giden Gökhan Özoğuz, burada gittiği tamircide çırak olan Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali de müzik sevdasıyla yanıp tutuşan ve besteler yapan biridir. Yaptığı çalışmayı Gökhan Özoğuz'a gösterir ve bu işin peşini bırakmaması gerektiği öğüdünü alır. Baskıcı babasının yanında çalışmakta olan genç tamirci, Gökhan'a 'Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?' sorusunu yöneltir. Bu sorudan etkilenen Gökhan, arabanın tamirini beklerken uykuya dalar.

 

One Piece Film - Red

Yönetmen: Goro Taniguchi

Oyuncular: Kaori Nazuka, Mayumi Tanaka, Kaori Nazuka

Animasyon filmi One Piece Film - Red, milyonlarca hayranı olmasına rağmen daha önce kimsenin yüzünü görmediği, dünyanın en iyi sanatçısı olan Uta’nın hikayesini konu ediyor.

 

Tehlikeli Oyun

Yönetmen: Russell Crowe

Oyuncular: Russell Crowe, Elsa Pataky, Liam Hemsworth

Russell Crowe'un yönetmenliğini yapıp başrolünü Elsa Pataky ve Liam Hemsworth ile paylaştığı Tehlikeli Oyun, bir teknoloji milyarderi tarafından düzenlenen büyük ödüllü bir poker gecesinde yaşananları konu ediyor.

 

Mihrez 2: Cin Padişahı

Yönetmen: Ahmet Arslan

Oyuncular: Levent Çakır, Zülfü Hamit Altın, Şengül Kaya

2015 yılında gösterime giren Mihrez: Cin Padişahı filminin deva halkası olan "Mihrez 2: Cin Padişahı" filminin yönetmen koltuğunda Ahmet Arslan oturuyor.

 

Kemikler ve Her Şey

Yönetmen: Luca Guadagnino

Oyuncular: Timothée Chalamet, Taylor Russell, Mark Rylance

Maren Yearly, saygı duyulacak biri olmak isteyen genç bir kadındır. Ancak utanç verici ihtiyaçları onu dibe sürükler. Çocukluğundan itibaren büyük bir probleme sahip olan Maren, ne zaman biri onu çok umursasa, onları yemekten kendini alıkoyamaz.

 

Kutsal Örümcek

Yönetmen: Ali Abbasi

Oyuncular: Mehdi Bajestani, Zar Amir Ebrahimi, Arash Ashtiani

Kutsal Örümcek, İran'ın kutsal şehri Meşhed'i, ahlaksız ve yozlaşmış sokak fahişelerinden "temizlemek" için kendi dini arayışına girişen aile babası Saeed ve seri katile dönüşen bu adamın peşine düşen bir kadın gazeteciyi odağına alıyor.

 

Poşetten Kanatlar

Yönetmen: Mustafa Özer

Oyuncular: Şevki Özcan, Gülnihal Demir, Yiğit Dören

Poşetten Kanatlar, hayallerinin gerçekleşmesini bekleyen bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Engelli bir çocuğun en büyük hayali uçabilmektir. Çocuğun arkadaşları, onun bu hayaline ulaşabilmesi için çabalar.

 

 

 

Etiketler: sinema  film  vizyondakiler