Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler04 Kasım 2022 - 09:11
Sinema salonlarında bu hafta üçü yerli, yedi film vizyona girdi. İşte, bu hafta sinemalarda izleyicilerle buluşacak yapımlar hakkında bilgiler.

İlgi Manyağı

Yönetmen: Kristoffer Borgli

Oyuncular: Kristine Kujath Thorp, Eirik Sæther, Fanny Vaager

2022 Cannes Film Festivali'nde Belirli Bir Bakış bölümünde dünya prömiyerini yapan İlgi Manyağı, rekabet içinde olduğu sevgilisi başarıyı yakaladığında, dikkatleri üzerine çekmek için farklı bir yola giren bir kadının hikayesini konu alan bir komedi filmi.

Hazine

Yönetmen: Canbert Yerguz

Oyuncular: Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı

Haftanın yerli yapımlarından Hazine, annesinin cenazesine katılmak için gittiği kasabada kendisini beklenmedik durumların içinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor.

Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan

Yönetmen: Bilal Kalyoncu

Oyuncular: İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Orhan Aydın

Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan, kendilerini hapishaneden yeni çıkan Ali Kapan ve adamlarından kurtarmaya çalışan Altan ile Gürkan'ın hikayesini anlatıyor.

Mahalleden Arkadaşlar

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Alper Kul, Nurgül Yeşilçay, Murat Akkoyunlu

90’lı yıllarda geçen nostalji dolu sıcak bir aile filmi olan Mahalleden Arkadaşlar, küçük bir mahallede yaşayan Selçuk adındaki bir çocuğun hayatına odaklanıyor.

Kabus Gecesi: Diriliş

Yönetmen: Timo Vuorensola

Oyuncular: Sydney Craven, Imran Adams, Jarreau Benjamin

Kabus Gecesi: Diriliş, Laine'nin sevgilisi Chase'in ısrarıyla gittiği korku festivalinin yapıldığı kasabada, anlamlandıramadığı hayaller görmeye başlamasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Kestik!

Yönetmen: Michel Hazanavicius

Oyuncular: Romain Duris, Bérénice Bejo, Grégory Gadebois

2017 yapımı kült Japon filmi One Cut of the Dead'in yeniden yapımı olan Kestik! düşük bütçeli bir zombi filmi çekimi sırasında seti gerçek zombilerin basmasıyla yaşananları konu alan bir korku/komedi filmi.

Astronot Köpekler: Tropikal Macera

Yönetmen: Inna Evlannikova

Animasyon filmi Astronot Köpekler: Tropikal Macera gezegeni kurtarmak için zorlu görevlerini başarıyla tamamlamaya çalışan astronot köpekler Belka ve Strelka'nın hikayesini anlatıyor.

 

 

Etiketler: filmler  sinema  vizyondakiler