Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Bohemian Rhapsody galası Zorlu PSM'de

Bohemian Rhapsody galası Zorlu PSM'de

Bohemian Rhapsody galası Zorlu PSM'de17 Ekim 2018 - 01:10
Kuşaklararası, çok kültürlü ve küresel bir fenomen olan Queen’in müziklerine, klişelere meydan okuyan dünyanın en efsanevi sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistleri Freddie Mercury’e bir saygı duruşu niteliğinde olan Bohemian Rhapsody’nin Türkiye’deki ilk gösterimi, 31 Ekim Çarşamba akşamı %100 Music deneyimiyle Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde.

TME Film dağıtımıyla 2 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de gösterime girecek filmin özel gala etkinliği Radyo Eksen ve GQ’nun medya sponsorluğu 3c1m’in katkılarıyla gerçekleşecek.

“Bohemian Rhapsody” şarkısınınnasıl ortaya çıktığına dahi şahit olunacak film, sadece Freddie Mercury ve grubun hikayesi değil, aynı zamanda sesi nasıl yarattıklarının hikayesi!

Film; Queen’in simgeleşmiş şarkıları ve devrimci sesiyle grubun meteorik yükselişine, Freddie Mercury'nin yaşamını tehdit eden hastalığına ragmen rock müzik tarihinin en büyük performanslarından biri olan 1985 tarihli Live Aid konserinin arifesindeki muzaffer birleşme sürecine yayılıyor. 

Bohemian Rhapsody’de Freddie Mercury’i Rami Malek, Brian May’I Gwilym Lee, Roger Taylor’ı Ben Hardy, John Deacon’ı Joseph Mazzello canlandırıyor.