Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Adam McKay'den bol yıldızlı oyuncu kadrosu

Adam McKay'den bol yıldızlı oyuncu kadrosu

Adam McKay'den bol yıldızlı oyuncu kadrosu10 Nisan 2017 - 05:04 | Eski başkan yardımcısı Dick Cheney'yi Christian Bale canlandırabilir.
McKay'in eski ABD başkan yardımcısı Dick Cheney'nin hayatına odaklanacak filminin kadrosunda Christian Bale, Steve Carell ve Amy Adams olacak
Geçen yıl Oscar kazandığı 'The Big Short’la ismini daha çok duyuran Adam McKay’in eski Amerika başkan yardımcısı Dick Cheney’nin hayatına odaklanacak biyografik filminin oyuncu kadrosunda Christian Bale, Steve Carell ve Amy Adams gibi isimler yer alacak.
 
'Anchorman: The Legend of Ron Burgundy', 'Step Brothers', 'The Other Guys' gibi filmlerle kariyerini şekillendiren Adam McKay, geçen yıl En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazandığı 'The Big Short' ile büyük bir çıkış yapmıştı. Kadrosunda Christian Bale, Ryan Gosling, Steve Carrell ve Brad Pitt gibi isimlerin yer aldığı 'The Big Short' dinamik kurgusuyla ve ele aldığı ekonomik krizi belgesel tadında gerçekçi bir şekilde yansıtmasıyla 2016 yılının sürprizlerinden biri olmuştu.