Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Sosyal medyada ''Sahne Senin''

Sosyal medyada ''Sahne Senin''

Sosyal medyada ''Sahne Senin''23 Şubat 2013 - 02:02
Ödüller kapsamında düzenlenen ”Sahne Senin” yarışmasına 20 Nisan’a kadar video gönderilebilecekYapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında, gençler ile tiyatroyu buluşturmak amacıyla sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen ”Sahne Senin” yarışmasına 20 Nisan’a kadar video gönderilebilecek.

Yapı Kredi Play Kart’ın açıklamasına göre, Play facebook sayfası üzerinden 21 Şubat-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak ödüllü video yarışmasında gençler, ”Aşk” veya ”Delilik” konularından birini seçerek, performanslarını videoya çekerek yarışmaya katılabiliyor.

En fazla 3 dakika uzunluğunda hazırlanması gereken performans videoları, Haldun Dormen’in başkanlığındaki jüri tarafından değerlendirilerek, ”en başarılı” ilk 3 çalışma belirlenecek.

Ödül olarak sahnede plaket

Yeni fikirleri ve genç yetenekleri desteklemek amacıyla ilk kez 2011’de düzenlenmeye başlayan yarışmanın kazananları, ipad Mini ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi akşam okulunda tiyatro eğitimi kazanacak. ”En büyük ödül”ün sahibi, Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri gecesine katılarak, sahnede plaket alacak.

Geçen yılın 1.'si Güler Gürsöz, "Sınav" temalı videosu ile Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri gecesine ödül almıştı.

Play facebook sayfası üzerinden düzenlenen yarışmaya katılmak için ”facebook.com/YapiKrediPlay” adresinden veya ”playcard.com.tr” adresinden yönlendirme butonuna tıklayarak, uygulamayı kabul etmek gerekiyor. Yarışma ile ilgili detaylara ”facebook.com/YapiKrediPlay” adresinden ulaşılabiliyor.