Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Sevgililer Günü’nde Tamirane’de, “Aşk, İlaçlar ve Yan Etkileri”

Sevgililer Günü’nde Tamirane’de, “Aşk, İlaçlar ve Yan Etkileri”

Sevgililer Günü’nde Tamirane’de,  “Aşk, İlaçlar ve Yan Etkileri” 13 Şubat 2018 - 03:02
Hayalet Gemi Sahne Sanatları ekibinin oyunu “Aşk, İlaçlar ve Yan Etkileri” tiyatro oyunu, 14 Şubat Çarşamba günü, bugüne kadar uygulanmamış bir yaklaşım olan “steampunk tarzında sahneleniyor!

Maslak Uniq İstanbul’da bulunan Tamirane’de,14 Şubat Çarşamba günü, muhteşem bir bar tiyatrosu, tam da aşk gününde sahnede seninle buluşuyor!

 

“Aşk, İlaçlar ve Yan Etkileri”, Grimm Kardeşler’in “Kurbağa Prens” masalından esinlenerek yazılan, post apokaliptik bir romantik komedi. Ağustos 2012’de San Francisco’da Werx Sahnesi’nde Dünya Prömiyeri ile büyük başarı kazanan oyun, bugüne kadar uygulanmamış bir yaklaşım olan “steampunk” tarzında sahneleniyor!

 

Elif Gizem Aykul, Gökçe Karaman, Mert Aydın ve Arda Meriçliler’in başrolünü paylaştığı oyunun konusu; 3. Dünya Savaşı’ndan sonra silah üretiminin yasaklanmasının ardından gizlice silah üretimine başlanır. Araştırmacı Rockwell Wise, insanları aşık olmaktan koruyacak bir aşk aşısının dünyadaki tüm problemleri çözeceğine inanmaktadır. Eski sevgilisi, ilaç geliştirme uzmanı Grace Wright ise gezegeni gençleştirmek için bir aşk iksiri yaratmanın peşindedir. İkilinin yollarının tekrar kesişmesiyle birlikte, kendilerini ‘aşk’, ‘ilaçlar’ ve ‘yan etkinlerin’ ortasında bulurlar.

 

Sevgililer gününde, bu muhteşem oyunu kaçırmak istemiyorsan, şimdiden rezervasyonunu yaptır!

 

Rezervasyon için; 0212 286 07 07