Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Minik 'Kıvılcımlar' sahnede

Minik 'Kıvılcımlar' sahnede

Minik 'Kıvılcımlar' sahnede16 Nisan 2013 - 06:04
"Anadolu Ateşi - Kıvılcım" 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TİM Show Center'daMustafa Erdoğan'ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı "Anadolu Ateşi"nin minik ekibi "Kıvılcımlar" gösterilerine devam ediyor. Tim Show Center’da İstanbullu dans severlerle buluşmaya hazırlanan genç dansçılar hiç dinlenmeden haftada 3 gün Şişli'de kurulan Anadolu Ateşi Dans Akademisi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

2000 kişi arasından seçilen 4 - 14 yaşlarında, bu sene 12 yeni minik dansçının da katıldığı 80 üstün yetenekli çocuktan oluşan grup, "Anadolu Ateşi" stüdyolarında dünya sahnelerinde deneyim kazanmış uzman hoca kadrosu ile dansın temel disiplinlerini ve "Anadolu Ateşi" repertuarını öğreniyor.

"Anadolu Ateşi" Kıvılcımlar'ın repertuarı Trakya ve Balkan, Ege, Zeybek, Halaylar, Karadeniz, Horon, Modern Dans, Hip Hop, Akrobasi ve Türkiye’nin 7 bölgesine ait halk danslardan oluşuyor. Amerika, Kanada, Belçika ve Azerbaycan gösterileri için tarihler belirlenmekte olan ekip, 21 Nisan saat 15;00’te Tim Show Center’da olacak. Biletler www.biletix.com'dan temin edilebiliyor.