Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Flamenkonun yıldızı İstanbul'a geliyor

Flamenkonun yıldızı İstanbul'a geliyor

Flamenkonun yıldızı İstanbul'a geliyor06 Kasım 2013 - 02:11
İspanya'nın yetenekli ve bol ödüllü flamenko yıldızı Rafael Amargo "Suite Flamenca" isimli gösterisiyle 15-17 Kasım'da İstanbullularla buluşacak İspanya'nın bol ödüllü ve yetenekli koreografı Rafael Amargo İstanbul'a geliyor. Flamenkoyu gelenekseli yitirmeksizin cesur yeniliklerle sahneye taşıyan Amargo, "Suite Flamenca" isimli gösterisiyle 15-17 Kasım tarihleri arasında Tim Show Center'da sahne alacak.

Daha önce Poeta en Nueva York, Enramblao, DQ...Pasajero en Transito gibi gösterilerle flamenkonun en saf formunu farklı disiplinlerle bir araya getirerek kariyerini geliştiren ünlü koreograf için "Suite Flamenca" yeni bir heyecan yaratıyor. Amargo, bu gösterisinde flamenko müziğinin en büyük isimlerinden biri olan Juan Parilla ile çalıştı.

İspanya'nın en saygın gösteri sanatları ödüllerinden olan "Max"ı 3 kez, "En İyi Dansçı" ödülünü 4 kez alan ve sonrasında İtalya'nın en prestijli dans ödülü "Positano Leonide Massine"e layık görülen Amargo'nun TİM Show Center'daki gösterisinin biletleri Biletix'te satışa sunuldu.