Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Didaskali'nin 'Detay'ı sahnede

Didaskali'nin 'Detay'ı sahnede

Didaskali'nin 'Detay'ı sahnede05 Nisan 2013 - 02:04 | (Soldan sağa) Arthur Guillot, Selin Altıparmak, Nadir Sönmez ve Mélanie Prézelin, Didaskali Tiyatro'nun Çisil Oğuz'un yönetiminde sahnelediği "Detay"da.
Didaskali Tiyatro, ikinci projesi ile tekrar İstanbul'da Nadir Sönmez ve Çisil Oğuz Nisan 2012 tarihinde kurduğu çok dilli tiyatro grubu Didaskali Tiyatro, Türkiye'de sahneleyeceği ikinci oyunda, İsveçli yazar Lars Norén'in "Detay / Détails" adlı metnini Türkçe üstyazıyla Fransızca olarak seyircilerle buluşturacak.



21 Nisan Pazar günü Beyoğlu İkinci Kat'ta sergilenecek olan ve Paris'te bulunan özel tiyatro okulu Studio Müller'in düzenlediği bu yarışmada Harold Pinter'ın "The Lover" adlı oyunuyla ikincilik ödülü alan Çisil Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği oyun, 22, 23, 24 ve 25 Nisan tarihlerinde Galata Hamursuz Fırın'da izlenebilecek. Selin Altıparmak, Arthur Guillot, Mélanie Prézelin ve Nadir Sönmez'den oluşan oyuncu ekibi, birbirinden farklı 4 karakterin kesişen hayatlarındaki çatışmaları sahneye taşıyacak.