Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Blue Man Group Zorlu PSM'ye geliyor

Blue Man Group Zorlu PSM'ye geliyor

Blue Man Group Zorlu PSM'ye geliyor26 Ocak 2018 - 07:01
İsmini, ekibin bizzat yarattığı mavi karakterden alan ve sahne şovuyla tüm dünyada bir fenomene dönüşen Blue Man Group, Zorlu PSM ve BKM işbirliğiyle İstanbul’da olacak.

1991'den bu yana müzik, teknoloji ve komediyi bir araya getiren ve yeniliklerle her geçen gün güncellenen Blue Man Group, dünya turnesi ekibi ile Zorlu PSM’de seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gelişen teknolojilerle, yepyeni müziklerle ve taze hikayelerle donatılmış gösterilerin hiçbiri, bir diğerine benzemiyor ve farklı kültürlere ve her yaş grubuna hitap ediyor.

 

Hem yetişkinleri hem de çocukları etkisi altına alacak bir şov…

Blue Man Group’un eşsiz şovları, her yaştan izleyiciyi etkisi altına almayı başarıyor. Aralıksız 90 dakika süren şovlarda mavi adamlar, hiç konuşmadan, sadece müzik ve hareketlerle iletişim kuruyor. Hem çocukların hem de yetişkinlerin soluksuz izlediği gösteri, sanatın ve mizahın tüm renklerini izleyiciye yansıtıyor.

 

Şovda 96 parça beyaz çikolata ve 50 galon boya kullanılıyor!

İzleyiciyi şaşırtmaya hazırlanan Blue Man Group, tek bir şovu için 800 ezilmiş muz, 240 marshmallow, 96 parça beyaz çikolata, 60 ton ekipman, 50 galon boya, 27 kep, 167 metre PVC boru tesisatı ve 9 kutu özel mavi boya kullanılırken, sahnede 12 ekip üyesi mavi adamlara eşlik ediyor.

İzleyiciye, hayal gücünün sınırlarını zorlayan, eğlenceli bir görsel dünya sunan Blue Man Group, BKM işbirliğiyle 13-25 Şubat tarihleri arasında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da ol