Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Blue Man Group izlemek için 7 sebep

Blue Man Group izlemek için 7 sebep

Blue Man Group izlemek için 7 sebep30 Ocak 2018 - 03:01
Blue Man Group, Zorlu PSM ve BKM işbirliğiyle İstanbul’da olacak. Müzik, teknoloji, sanat ve komediyi buluşturan şov, 13-25 Şubat tarihleri arasında Zorlu PSM’de sahnelenecek. Mizahın ve sanatın tüm renklerini yansıtan bu eşsiz şovu izlemek için 7 sebebi sıraladık.
1. Büyükler çocuklar gibi eğleniyor; çocuklar renklerin büyüsüne kapılıyor. 
Mavi adamların yapamadığı tek şey konuşmak! İzleyicilerle ilginç objeler, enstrümanlar ve ışık enstalasyonları üzerinden iletişim kuruyorlar. Aralıksız 90 dakika süren şovda dilin hiçbir önemi yok; 7’den 70’e herkes şovu kendine göre yorumlayabiliyor ve benzersiz bir deneyim yaşıyor. Yetişkinler perküsyon ve rock müzik performanslarını soluksuz izlerken, çocuklar ise renkli objelerin ve dansların büyüsüne kapılıyor. 
 
2. Eşi benzeri olmayan bir görsel ve işitsel deneyim yaşatıyor. 
Mavi adamların hiçbir şovu bir diğerine benzemiyor! Gelişen teknolojilerle, yepyeni müziklerle ve taze hikayelerle donatılan şovlar, her ülkede farklı şekilleniyor; farklı kültürlere ve her yaş grubuna hitap etmeyi başarıyor. 
 
3. Seyirci de Blue Man Group gösterisinin bir parçası oluyor. 
Blue Man Group şovunun en önemli özelliklerinden biri de interaktif olması... Seyirci kendini Splash Zone’da şovun tam ortasında veya mavi adamlarla sahnede bulabiliyor. 
 
4. Birbirinden yaratıcı enstrümanlar şaşırtıyor. 
Blue Man Group’ta kullanılan enstrümanlar çok yaratıcı ve alışılmadık. PVC borulardan yapılan enstrümanlar, bagetlerin renklerle buluştuğu şova bambaşka bir boyut ve estetik katıyor. 
 
5. Dünyaca ünlü TV yapımlarında ve ödül törenlerinde yer almış bir şovu canlı izleme fırsatı sunuyor. 
The Tonight Show with Jay Leno, Arrested Development, Scrubs, The Ellen DeGeneres Show; Emmy ve Grammy ödül törenleri bunlardan sadece bazıları. 
 
6. Moby, Dave Matthews ve Ricky Martin gibi yıldızlarla aynı sahneyi paylaşan Blue Man Group, aynı zamanda oldukça farklı bir müzkal deneyim yaşatıyor. 
Blue Man Group’un sonuncusu “THREE” olmak üzere kendi adlarıyla yayımladıkları albümleri ve Grammy adaylığı da bulunuyor. 
 
7. Gösterinin esas oyuncuları onlar; 800 ezilmiş muz, 240 marshmallow, 96 parça beyaz çikolata, 50 galon boya, 167 metre PVC boru tesisatı! 
Sanatın ve mizahın tüm renklerini yansıtan gösterilerin her biri, hayal gücünü zorlayacak ayrıntılarla dolu. 
 
Etiketler: blue man group  müzik  Teknoloji  sanat  komedi  Zorlu PSM  bkm