Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » “İki Kişilik Bir Oyun” 12 Kasım'da başlıyor

“İki Kişilik Bir Oyun” 12 Kasım'da başlıyor

“İki Kişilik Bir Oyun” 12 Kasım'da başlıyor08 Kasım 2012 - 02:11
Salon Ve Dot İşbirliğiyle Gerçekleştirilen Yeni “İki Kişilik Bir Oyun” 12 Kasım Pazartesi Salon’da SahnelenecekSalon ve Dot işbirliğiyle gerçekleştirilen, yönetmenliğini Bülent Erkmen’in üstlendiği, her biri “tek bir kelime”den oluşan cümlelerini Aslı Mertan ve Bülent Erkmen’in birlikte yazdığı yeni “İki Kişilik Bir Oyun”, prömiyerini 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 21.00’da Salon’da yapıyor.

Kasım, Aralık ve Ocak ayları boyunca her pazartesi Salon’da izlenebilecek “İki Kişilik Bir Oyun”da Ece Dizdar, Pınar Töre, Serkan Salihoğlu ve Tan Temel oynuyor. Tüm mekânların, zamanların, sosyal, kültürel, ulusal, cinsel tüm kimliklerin ötesinde bir gerçekliğe ulaşmaya çalışan bu iki kişilik oyunu, dört oyuncu, farklı eşleşmelerle, dönüşümlü olarak 12 kez Salon sahnesinde oynayacak.

"İki Kişilik Bir Oyun"
“İki Kişilik Bir Oyun”un, Yekta Kopan’ın yazdığı aynı isimli ilk versiyonu, 2006 yılında 15. İstanbul Tiyatro Festivali ve 4. Tiyatro Olimpiyatları kapsamında oynanmıştı.

Salon ve Dot işbirliğiyle gerçekleştirilen yeni “İki Kişilik Bir Oyun”, 4 Şubat 2013 tarihine kadar her pazartesi saat 21.00’de Salon sahnesi’nde izlenebilir.

“İki Kişilik Bir Oyun”la ilgili ayrıntılı bilgi için: www.saloniksv.com / www.go-dot.org
Etiketler: dot  iki kişilik oyun  salon  tiyatro