Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » ''Michael Jackson THE IMMORTAL'' İstanbul'da

''Michael Jackson THE IMMORTAL'' İstanbul'da

''Michael Jackson THE IMMORTAL'' İstanbul'da25 Aralık 2012 - 07:12
Mart ayında İstanbul'da sahnelenecek Cirque du Soleil gösterisi, farklı dans stilleri ve akrobasi içeriyorPop müziğin kralı Michael Jackson efsanesi, dünyanın en büyük gösteri topluluklarından Cirque du Soleil ile İstanbul'da olacak.

15, 16 ve 17 Mart tarihleri arasında Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek "Michael Jackson THE IMMORTAL" gösterisi, dünyanın en önemli dans ve müzik topluluklarından Cirque du Soleil tarafından, Michael Jackson'ın anısına geçtiğimiz yıl düzenlenmeye başladı.

Cirque du Soleil'in bu anlamlı etkinliği, gösteri dünyasının en ünlü sahne sanatları yönetmeni Jamie King tarafından senaryolaştırılıp yönetildi.

İstanbul'da 3 gün boyunca toplam 5 gösteri gerçekleştirecek Cirque du Soleil, pop müziğin kralı Michael Jackson'ın yaratıcı ruhunu, ilham kaynağı olmuş müzikleri, dansları ve şovları ile yepyeni bir formatta seyirciye sunacak. Şov, Jackson’ın müzik ve gösteri dünyasına bıraktığı mirası yeni jenerasyonlara aktarmayı amaçlıyor. Farklı dans stillerinin, akrobatik hareketlerin ve her sahnede farklı senaryoların işlendiği performans, seyirciyi Michael Jackson’ın büyülü dünyasına götürecek.