Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Sanat için üye olun

Sanat için üye olun

Sanat için üye olun21 Ağustos 2017 - 04:08
Türkiye kültür ve sanat dünyasının profesyonellerini sanatseverlerle buluşturan SPOT Projects, SPOT.TER için hazırladığı yeni üyelik paketleri, güncellenen web sitesiyle sonbahar sanat sezonuna hazırlanıyor. Bugüne kadar düzenlediği programlar, yerel ve uluslararası seminerler ve  atölye çalışmalarının yanı sıra galeri, sanatçı atölyesi, özel koleksiyon ve sanat kurumu gezileri gibi pek çok farklı etkinlik sunan SPOT.TER, sonbahar sezonunda da katılımcılarına sanat ve kültürün öne çıktığı bir program hazırlıyor. SPOT.TER Sonbahar 2017 dönemi; 15. İstanbul Bienali, Contemporary İstanbul ve İstanbul Gallery Weekend gibi şehrin sanat ve kültür ile dolup taşacağı etkinlikler ile eş zamanlı olarak 15 Eylül tarihinde başlayacak ve yıl boyunca devam edecek.
 
SPOT.TER Sonbahar 2017 dönemi, galeri, müze, kurum koleksiyonlarının yanı sıra kişisel koleksiyonerlik üzerine yoğunlaşacak. Bu tema etrafında şekillenen programda İstanbul Modern Sanat Müzesi Genel Direktörü Levent Çalıkoğlu , küratör ve yazar Marcus Graf, Arter kurucu direktörü Melih Fereli ile birlikte sanat-kültür dünyasından pek çok sürpriz isim döneme eşlik edecek.
 
SPOT.TER’lara birbirinden farklı ve sürprizlerle dolu ayrıcalıklar sunan üyelik paketleri ise artık daha fazla seçeneğe sahip. Bu dönem Bireysel ve Kurumsal Üyelik Paketleri’nin yanı sıra SPOT.TER Aile ve SPOT.TER Seminer Üyelik Paketleri de sanatseverler ile buluşacak. SPOT.TER Aile Üyelik Paketi ile aileler hafta sonlarını sanat ve kültür dünyasının profesyonelleri eşliğinde çeşitli etkinlikler ile geçirebilecek. Bugüne dek İnci Eviner, Marcus Graf, Osman Erden ve Ela Başak Atakan gibi alanının önde gelen isimleri ile disiplinlerarası temalarda düzenlenen ve yoğun talep gören seminer programı ise SPOT.TER Seminer Üyelik Paketi adı altında takip edilebilecek. 
Etiketler: spot.ter  Spot Projects