Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Volkswagen Arena Cullum ve Ezhel'i ağırladı

Volkswagen Arena Cullum ve Ezhel'i ağırladı

Volkswagen Arena Cullum ve Ezhel'i ağırladı02 Kasım 2018 - 06:11
Volkskwagen Arena geçtiğimiz hafta 28. Akbank Caz Festivali kapsamında 23 Ekim'de Jamie Cullum sahne aldı. 28 Ekim'de de Ezhel, konuklarıyla birlikte müzikseverlerin karşısına çıktı.

23 Ekim’de 28. Akbank Caz Festivali kapsamında Jamie Cullum, 27 Ekim’de Gardens of Babylon, 28 Ekim’de EzhelVolkswagen Arena’ya konuk oldu. 26 Ekim’de ise DarüşşafakaTekfen Basketbol, THY Avrupa Ligi kapsamındaki FC Barcelona ile Volkswagen Arena’da karşılaştı.

 

 
 
İngiliz caz sahnesinin gelmiş geçmiş en başarılı sanatçıları arasında sayılan Jamie Cullum, 28. Akbank Caz Festivali kapsamında 23 Ekim Salı akşamı Volkswagen Arena’da sahne aldı.
 
 
 
 
 

4000 kişinin katıldığı konserde sanatçı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde sevilen şarkılarını hayranları eşliğinde seslendirdi.

 

 
 
 
Müziği gerçeküstü bir görsel performansla birleştiren Gardens of Babylon, Generic Music ortaklığıyla 27 Ekim’de Volkswagen Arena’daydı. Oliver Koletzki, Be Svendsen, Menachem 26 ve Sound Shapes’in sahne aldığı Gardens of Babylon’u Volkswagen Arena’da 3000’e yakın kişi deneyimledi.
 
 
 
 
 
 
Son dönemin en sevilen urban sanatçılarından Ezhel 28 Ekim Pazar akşamı Pozitif deneyimiyle Volkswagen Arena’da gerçeküstü bir perfomans sergiledi. 
 
 
 
 
 
 
Moğollar’ın başarılı ismi Cahit Berkay, Türk rap sahnesinin sevilen isimlerinden Ceza, alternatif müzik sahnesinin genç yeteneklerinden şarkıcı ve söz yazarı Sena Şener sahnede Ezhel’e eşlik etti.