Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Tarihi mekanda Vintage Party

Tarihi mekanda Vintage Party

Tarihi mekanda Vintage Party19 Şubat 2019 - 05:02
Tarihi Cercle d’Orient’te düzenlenen eski dönem konseptli vintage partiye hazır olun. Bu yıl ‘Vintage Disco’ temasıyla 2’ncisi düzenlenen Moda ve Müzik Festivali’nde geçmişin gizemli ve eğlenceli ruhu günümüze taşınacak.

23 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek vintage partide, performansı ile dinleyicileri büyüleyen Kabus Kerim ve Türkiye’nin önde gelen DJ’leri sahne alacak.

 

Vintage rüzgarı esecek

23 Şubat Cumartesi günü Saat 21:00’de İstanbul’un en değerli tarihi binalarından Cercle d’Orient’te sahne alacak olan Türkiye’nin önde gelen DJ’leri arasında gösterilen Kiwi, Discolog, Yakuza, Murathan Özbek&Can Balta, Jamie S ve Kejura ile “eskiden yeniye, daima ileriye” ilkesiyle eski usul hip hop kültürünü yaşatan Kabus Kerim dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Ayrıca etkinlik alanında yer alacak olan Madame Tussauds figürleri ile de bambaşka bir deneyimin kapıları aralanacak.

 

Eski dönemlerin müzik ve moda dünyasını günümüze taşınıyor

Tarihi dokusu ve büyüleyici atmosferiyle Cercle d’Orient, 19. yüzyıldan bu yana alışveriş kültürünün sembolü olan Beyoğlu ile yine aynı dönemde ortaya çıkan ve günümüze kadar devam eden vintage tarzını Moda ve Müzik Festivali’nde bir araya getirecek. Müzik ve modanın iç içe geçtiği vintage partide büyük yakalı gömlekler ve bluzlar, ispanyol paça pantolonlar, puantiyeli elbiseler, düğmeli vatkalı ceketlerle geçmiş dönemlere ait özlemler, heyecanlar ve farklılıklar müzik eşliğinde günümüze aktarılacak. 

Etiketler: kabus kerim  vintage