Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Tanaë'nin ilk albümü yayında

Tanaë'nin ilk albümü yayında

Tanaë'nin ilk albümü yayında17 Mayıs 2019 - 12:05
Son 2 yılda dijital platformlarda yakaladığı başarıyla 100’den fazla konser veren Belçikalı genç sanatçı Tanaë, ilk albümü “Talking To Myself” ile 9 Mayıs'ta dinleyiciyle buluşuyor.

Drake, 21 Pilots, Imanygibi isimlerin şarkılarına yaptığı cover versiyonlarıyla profesyonel müzik hayatına başlayan ve geçtiğimiz yıl yayımladığı Still Beautiful şarkısı ile Türkiye Viral TOP 20 listesinden düşmeyen Tanaë, yeni albümü Talking To Myself ile pop ve soul melodilerini, elektronik ritimlerle buluşturuyor.

 

Albümde aşk ve karmaşık ilişkiler gibi temaların yanı sıra dağınık ailelerde yetişen yalnız çocukların yaşadığı duyguları anlatan Belçikalı sanatçı, ayrıca Mirrors şarkısıyla kendi neslinden gençleri ve sosyal medyada yaratmaya çalışılan yanıltıcı imajı ele alıyor. 

 

Liège'de büyüyen ve müzik sevgisini annesinden alan Tanaë, geçtiğimiz 2 yılda yakaladığı başarıyla kısa sürede Belçika’nın en umut vadeden yeni yeteneklerinden birisi oldu. 

 

Bu yaz Les Ardentes, Les Francofelies, Les Solidarites gibi ülkesinin ve Avrupa’nın en büyük müzik festivallerinde sahne alacak olan genç şarkıcının etkilendiği sanatçılar; Lauryn Hill, Portishead, Björk ve Amy Winehouse gibi isimlerden, kendi neslindeki Jorja Smith, Billie Eilish ve Kali Uchis’e kadar uzanıyor.