Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Tamirane Nisan'da dopdolu

Tamirane Nisan'da dopdolu

Tamirane Nisan'da dopdolu13 Mart 2018 - 03:03
Uniq İstanbul Tamirane, her ay, “Dance Sessions”, “Morning Jazz Sessions”, “Jam Sessions” ve konsept etkinlikleriyle ruhunu tamir ediyor!


1 NİSAN PAZAR / 15.00

“MORNING JAZZ SESSIONS”

GİZEM ALTUN QUARTET- (ücretsiz etkinlik) 

Gizem Altun, en iyi caz şarkılarıyla Tamirane sahnesinde! 1 Nisan Pazar günü, ruhuna caz katmaya gelen Gizem Altun’a gitarda Erkan Zeki Ar, bas’ta Eren Turgut, davulda Necmi Taşkıran eşlik ediyor.
Caz standartları, farklı türlerden şarkıların caz yorumları ve bestelerinden oluşan repertuarıyla Gizem Altun Quartet, Morning Jazz Sessions’da!

 

6 NİSAN CUMA / 21.00

“JAZZ AFTER WORK”

AYDIN KAHYA TRIO 

6 Nisan Cuma 21.00’da, Aydın Kahya Trio, Jazz After Work’e senin için geliyor!

Caz standartlarından oluşan repertuarları ile vokalde usta caz sanatçısı Aydın Kahya’ya, gitarda Eylül Biçer, kontrabasta Kağan Yıldız eşlik ediyor!

İş çıkışı usta müzisyenlerle kulaklarının pasını silmek için, Tamirane’ye gel!

Giriş ücreti hesabınıza ek: 25 TL’dir.

 

8 NİSAN PAZAR / 15.00

“MORNING JAZZ SESSIONS”

ŞENAY OCAK TRIO(ücretsiz etkinlik)

Şenay Ocak Trio, 8 Nisan Pazar 15.00’da Morning Jazz Sessions kapsamında Tamirane sahnesinde!

Seçkin klasik caz standartlarının farklı yorumları ve Broadway hikâyelerinin tüm güzelliği ile nostaljik, keyifli bir performans seni bekliyor! Vokalde Şenay Ocak’a, saksofonda Yahya Dai ve gitarda Eylül Biçer eşlik ediyor!

Şenay Ocak Trio, müzikalitesi yüksek bir Pazar günü için büyülemeye geliyor!

 

13 NİSAN CUMA  / 23.00

LESLİ KARAVİL – STAND UP (ücretsiz etkinlik)

Oyuncu ve yönetmen Lesli Karavil, ‘Late Night’ gösterisine enerjisini katıyor, 13 Nisan Cuma 23.00’da, Tamirane’de güldürmeye devam ediyor!

“İnsanları güldürmek büyük mutluluktur” diyen Lesli Karavil; kadın olmak, kadın-erkek ilişkileri, teknolojiyle yaşadıklarımız ve yurtdışına kaçış hikayelerini stand-up şovuna taşıyor! Lesli, samimiyeti ve enerjisiyle hem güldürüyor, hem de güldürüyor!

Tamirane’de gece yarısı kahkahaları için şimdiden yerini ayırt!

 

15 NİSAN PAZAR / 15.00

“MORNING JAZZ SESSIONS”

OLGUN AÇAR QUARTET- (ücretsiz etkinlik) 

15 Nisan Pazar 15.00’da Olgun Açar Quartet, Tamirane sahnesine senin için geliyor!

Dört iyi müzisyenin bir araya gelmesiyle oluşan Olgun Açar Quartet; caz, funk, hip hop tarzında parçalar ve Olgun Açar’ın bestelerinden oluşan repertuarlarıyla, Pazar gününe müzik katacak!

Gitarda usta müzisyen Önder Focan’a, bas gitarda Apostolos Sideris, piyanoda Barış Büyükyıldırım ve davulda Olgun Açar eşlik ediyor!

Pazar gününe caz müziğin nefis tınısını katmak için Tamirane’ye gel!

 

20 NİSAN CUMA / 21.00

“JAZZ AFTER WORK”

SOFTUNE

Jazz After Work, 20 Nisan Cuma 21.00’da Softune’u ağırlıyor!

Softune, altı kişilik orkestrası ile 2014 yılında İstanbul’da kurulduktan sonra, İngilizce ve Türkçe popüler şarkıların çok vokalli, soft ve pop-jazz cover’larından oluşan repertuarıyla İstanbul’da müzik sahnesinde özel bir yer kazandı. Herkesin dinlemekten keyif alacağı parçaları seslendiren enerjisi yüksek grup, Jazz After Work’te!

Solo vokalde Ecem Korkmaz’a, vokalde Özlem Özen, perküsyon&vokalde Orhun Ozan, bas gitarda Sarper Türkay, gitarda Seyfi Sarıaslan ve klavyede Arda Dölek eşlik ediyor!

İş çıkışı dostlarınla buluşmak, kulakların ve ruhun pasını atmak, bu harika akşamı birlikte geçirmek için Tamirane’de buluşuyoruz!

Giriş ücreti hesabınıza ek: 25 TL’dir.

 

22 NİSAN PAZAR / 15.00

“MORNING JAZZ SESSIONS”

 MANUŞ-U ALA– (ücretsiz etkinlik)

22 Nisan Pazar günü, 15.00’da Morning Jazz Sessions sahnesi, kusursuz performansıyla Manuş-u Ala’yı ağırlıyor!

Caz standartları, chanson ve cover’lardan oluşan repertuarlarıyla, vokalde Gizay Büyükdoğanay, saksafonda Barış Ertürk, gitarda Kaan Büyükdoğanay, bas gitarda Kadir Akyol ve davulda Serkan Özbey, harika bir Pazar günü için, Tamirane’de seni bekliyor!

 

 

29 NİSAN PAZAR / 15.00

“MORNING JAZZ SESSIONS”

 STANDARDS– (ücretsiz etkinlik)

29 Ocak Pazar günü, 15.00’da Standards Morning Jazz Sessions’da! 2 yıl önce kurulan Standards, klasik ve modern caz parçalarından oluşan repertuarıyla Pazar günü senin için sahnede! Vokalde Melis Seyhun’a, piyanoda Coşkun İnsel, bas gitarda Baran Say, saksofonda Siney Yılmaz ve davulda Ümit Çavman eşlik ediyor!