Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Spotify'dan sonbahara özel listeler

Spotify'dan sonbahara özel listeler

Spotify'dan sonbahara özel listeler19 Ekim 2018 - 02:10
Dünyaca ünlü müzik dinleme platformu Spotify, sonbahara özel listeler yayınladı. Son dönemin en çok dinlenen şarkılarının yanı sıra mevsimin ruhuna uygun parçalardan oluşan listede dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Müzik dinleme platformu Sptify, sonbahar boyunca en çok dinlenen ya da mevsimin ruhuna en çok uyan şarkılardan derlediği listeleri kullanıcılarına sundu. 

 

Spotify'ın oluşturduğu Güz Havası, çalma listesindeki pop ağırlıklı 50 yabancı şarkı kullanıcılara özellikle yolculukarında eşlik etme iddiasında. Lady Gaga  ve  Bradley Cooper’ın A Star is Born filmi  içinbirlikte seslendirdikleri, iki kişinin birbiriyle konuştuğu, dinleyeni derinliklere sürükleyen Shallow, listede yer alan şarkılardan yalnızca biri. Listedeki dikkat çekici şarkılardan biri diğeriyse Khalid'in son dönemin en popüler şarkılarından Better.

 

 

https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DX1wsT9lb6K5b?si=9TAzcoo1QoW8qWwGJvMgMA

 

Öte yandan bir diğer liste olan Akustik Güz çalma listesi içindeki yerli ve yabancı 50 şarkı arasında güzel bir gezinti yapabilir. Sözleri ile insanı derinliklere iten, sadeliği ile dinlendiren Bright Eyes’ın Lua adlı şarkısı, Ysabelle Cuevas’ın cover’ladığı Closer ya da Can Güngör’ün kış aşklarını hatırlatan Geriye Dönme şarkısı sonbaharda hüzün sevenler için.  

 

https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DX6U4Hnjo7Gia?si=DeHajN99TquAtRsm5idr3A

 

 

Etiketler: Spotify  akustik  Akustik Güz  müzik