Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Sonar İstanbul 10 bin müzikseveri ağırladı

Sonar İstanbul 10 bin müzikseveri ağırladı

Sonar İstanbul 10 bin müzikseveri ağırladı11 Mart 2019 - 12:03
Zorlu PSM'de gerçekleştirilen Sónar İstanbul, üçüncü yılında %100 Music katkılarıyla elektronik müzik dünyasının birbirinden değerli DJ ve prodüktörlerine ev sahipliği yaptı.

10.000’i aşkın sanat ve teknoloji severin katıldığı Sónar Istanbul; Modeselektor (Live), Laurent Garnier, Henrik Schwarz (Live), Matador, Kobosil, Tijana T, Ben Frost (360 °Live), Deena Abdelwahed – Khonnar (Live), Bicep (DJ Set), George Fitzgerald (Live), DVS1, The Field ve Gazelle Twin gibi birbirinden değerli isimleri ağırladı.

 

Sónar ile uluslararası iş birliğini İstanbul’da da devam ettiren Red Bull Music ise programını üstlendiği SónarLab sahnesinde; FJAAK (Live), DJ Seinfeld, DJ Lag, DJ Stingray, Octo Octa, Volvox ve HAAi gibi genç ve kıdemli sanatçıları konuk etti.

 

Digilogue’un desteği ve Lalin Akalan’ın küratörlüğünde gerçekleşen görsel-işitsel şovlar ve Sónar Istanbul +D programı kapsamında yer alan ustalık dersleri, atölyeler, paneller, sanatçı konuşmaları ve interaktif enstalasyonlar, sanat ve teknoloji meraklılarına festival boyunca farklı deneyimler yaşattı. 

 

 

Etiketler: Zorlu PSM  Sonar  sonar istanbul