Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Sonar 2018, Red Bull Music katılımcıları açıklandı

Sonar 2018, Red Bull Music katılımcıları açıklandı

Sonar 2018, Red Bull Music katılımcıları açıklandı14 Şubat 2018 - 11:02
Geçtiğimiz yıl Kode 9 ve Prins Thomas gibi elektronik müzik sahnesinin sevilen isimlerini Sónar sahnesine taşıyan Red Bull Music, 2018’de de Shigeto, Erol Alkan, Nosaj Thing, Fatima Yamaha gibi isimleri sahnesinde ağırlayacak.

Barselona merkezli elektronik müzik şöleni Sónar geçtiğimiz yıl ilk kez İstanbul’da Zorlu Peformans Sanatları Merkezi tarafından düzenlenmişti. 6-7 Nisan 2018 tarihlerinde bu yıl ikincisi yine Zorlu PSM’de düzenlenecek festivalde Red Bull Music sahnesi Erol Alkan, Lanark Artefax,Shigeto,Fatima Yamaha,Flava D,Nosaj Thing, Honey Dijon veCourtesygibi isimlerin performanslarına ve DJ setlerine ev sahipliği yapacak. Sahnede sahne alacak diğer yerli sanatçılar ise daha sonra açıklanacak.

 

Erol Alkan ilk günün kapanışını yapacak

 

Festivalin ‘headliner’larından Erol Alkan ilk günün sonunda Red Bull Music sahnesinin kapanışını yapacak. Londra’nın ünlü kulübü XOYO’da yaz ayları boyunca çalan Erol Alkan’ın her Cuma çıktığı kulüpteki performansı çok beğenilmişti.

 

Red Bull Music sahnesinde yer alacağı kesinleşen diğer isimlerarasında ise Lanark Artefax, Shigeto, Fatima Yamaha, Flava D, Nosaj Thing, Honey Dijon veCourtesy bulunuyor.

 

Sonar 2018’de efsane isimlerle geliyor

 

Zorlu PSM’de gerçekleşecek Sónar 2018’in ana sahnesindeyse Fatboy Slim’den, Norman Quentin Cook’a pek çok efsane isim yer alıyor. Ana sahnede ayrıca, Booka Shade, Islandman, Roosevelt, GAS, Vessels ve Jon Hopkins de olacak.