Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Septicflesh Studio'da sahne alacak

Septicflesh Studio'da sahne alacak

Septicflesh Studio'da sahne alacak25 Ekim 2018 - 12:10
Studio, programına metal müziğin sevilen ismini ekliyor. Senfonik death metal’in Yunanistan temsilcisi Septicflesh, 11 Mayıs akşamı Studio’da sevenlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Senfonik death metal’in büyük ustalarından Septicflesh, son albümü “Codex Omega”nın turnesi kapsamında 11 Mayıs gecesi Zorlu PSM Studio’ya konuk oluyor. Onuncu stüdyo albümleri olan “Codex Omega”yı geçtiğimiz yıl müzikseverlerle buluşturan grup, death metal’i eşsiz orkestra elementleriyle harmanlayarak sınırları zorlayan, büyüleyici performanslara imza atıyor. 1990 yılında kurulduğu günden itibaren “Mystic Places of Dawn”, “Sumerian Daemons”, “Communion”, “The Great Mass” ve “Titan” gibi türünün önde gelen albümlerine hayat veren Yunanistan çıkışlı Septicflesh, Türkiye’deki sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.

 

Zorlu PSM Studio’da özel bir metal müzik deneyimi yaşatacak Septicflesh’in biletleri, çok yakında Zorlu PSM gişelerinde, www.zorlupsm.com ve www.biletix.com adreslerinde satışta olacak.

Etiketler: Septicflesh  studio  Zorlu PSM