Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Selda Bağcan, Londra'da konser verecek

Selda Bağcan, Londra'da konser verecek

Selda Bağcan, Londra'da konser verecek14 Şubat 2018 - 09:02
Selda Bağcan, 18 Şubat, Pazar günü Londra’nın en önemli konser salonlarından Koko’da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor. Konserde Selda Bağcan'a Boom Pam da eşlik edecek.

Dünyanın en iyi kadın vokalleri arasında gösterilen Selda Bağcan, efsanevi sesiyle İngiltere’nin başkenti Londra’nın en önemli konser salonlarından Koko’da hayranlarıyla buluşacak. Türk müziğinin en isyankâr, gür ve içten tarafını özetleyen bir diskografiye sahip olan sanatçı, 18 Şubat 2018, Pazar günüvereceğikonserdeTel Avivli rock grubu Boom Pam ile birlikte sahne alacak. Bağcan muhteşem sesi, benzersiz yorumu ve dünyada hit olup çeşitli dillere çevrilmiş şarkılarıyla müzikseverleri coşturacak.

 

Müzik dünyasından tanınmış birçok ismin de hayran olduğu Selda Bağcan’ın ezgileri, Dr. Dre ve Mos Def gibi müzisyenlerin albümlerinde de kendilerine yer buluyor. Sanatçının şarkılarının, yurt dışındaki eğlence mekânlarında, partilerde çalınan ve büyük ses getiren remikslerinden oluşan “Selda Bağcan Remix” albümü geçtiğimiz eylül ayında yayınlandı. Albümde, kültleşmiş Bağcan parçalarının Acid Pauli, Ambassadeurs, Doğukan Manço, Catwork, Hey! Douglas, İpek İpekçioğlu, Moguz, Cafi gibi dünyaca ünlü DJ’ler tarafından yapılan remiksleri yer alıyor.

 

Dünya basınında hakkında övgü dolu sayısız yazı yazılan, müziği ve duruşu ile farklı kategorilerde incelenenBağcan, dünyanın dört bir yanından hayranlarıyla buluşmaya ve albüm çalışmalarına devam ediyor.Dünyanın en iyi kadın vokalleri arasında gösterilen Selda Bağcan, efsanevi sesiyle İngiltere’nin başkenti Londra’nın en önemli konser salonlarından Koko’da hayranlarıyla buluşacak. Türk müziğinin en isyankâr, gür ve içten tarafını özetleyen bir diskografiye sahip olan sanatçı, 18 Şubat 2018, Pazar günüvereceğikonserdeTel Avivli rock grubu Boom Pam ile birlikte sahne alacak. Bağcan muhteşem sesi, benzersiz yorumu ve dünyada hit olup çeşitli dillere çevrilmiş şarkılarıyla müzikseverleri coşturacak.

 

 

Müzik dünyasından tanınmış birçok ismin de hayran olduğu Selda Bağcan’ın ezgileri, Dr. Dre ve Mos Def gibi müzisyenlerin albümlerinde de kendilerine yer buluyor. Sanatçının şarkılarının, yurt dışındaki eğlence mekânlarında, partilerde çalınan ve büyük ses getiren remikslerinden oluşan “Selda Bağcan Remix” albümü geçtiğimiz eylül ayında yayınlandı. Albümde, kültleşmiş Bağcan parçalarının Acid Pauli, Ambassadeurs, Doğukan Manço, Catwork, Her Douglas, İpek İpekçioğlu, Moguz, Cafi gibi dünyaca ünlü DJ’ler tarafından yapılan remiksleri yer alıyor.

 

Dünya basınında hakkında övgü dolu sayısız yazı yazılan, müziği ve duruşu ile farklı kategorilerde incelenenBağcan, dünyanın dört bir yanından hayranlarıyla buluşmaya ve albüm çalışmalarına devam ediyor.