Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Samida'dan lansman konseri

Samida'dan lansman konseri

Samida'dan lansman konseri27 Mart 2019 - 10:03
Samida Müzik Topluluğu ilk stüdyo albümleri olan Alaca’nın lansman konserleriyle Nisan ayında müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Samida, geleksel müziklerin etkileyici estetik derinliğini  polifonik vokal anlayışı ile beraber geleneksel sazlar ve dünya sazlarını harmanlayıp dinleyicilerine sunuyor. Topluluğa Yudum Şahin panduri ve vokalle, Damla Şahin salamuri ve vokalle, Tamara Şahin keman ve vokalle, Efgan Rende gitarla, Ali Kazım Akdağ bağlama ailesiyle, Baran Aşık balabanla, Burak Demir bas gitarla, Ersen Killik perküsyonla ve İlhan Özgür akordeonla eşlik ediyor. Topluluğun müzik direktörlüğünü Ali Kazım Akdağ üstleniyor.

 

Albümlerine ek olarak sahne performanslarıyla da büyük yankı uyandıran Samida, Nisan ayında verecekleri 4 konserde Alaca’daki şarkılarını seslendirecek. Nisan ayı konserlerine 2 Nisan Zorlu PSM'de başlayacak olan Samida, 15 Nisan’da Sakarya’da Serdivan Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 19 Nisan’da Antalya’da Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde, 27 Nisan’da ise Ankara Milyon Performance Hall’da sahne alacak.

Etiketler: Samida  Zorlu PSM