Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Salon'da sahne alacak yeni isimler açıklandı

Salon'da sahne alacak yeni isimler açıklandı

Salon'da sahne alacak yeni isimler açıklandı08 Ekim 2018 - 05:10
Sezona hızlı bir başlangıç yapan Salon, konser programına eklediği birçok sanatçı ile hız kesmeden müzikseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Programa eklenen en heyecan verici isimlerden bir tanesi kuşkusuz, Erik “Ripley” Johnson’ın vokal ve gitarları, Dusty Jermier’in bası, Nash Whalen’in klavyesi ve Omar Ahsanuddin’in davullarıyla saykedelik bir rüya takımı olarak müzikseverin kalbinde taht kuran, Wooden Shjips. Bir süredir Berlin’den kiraladıkları bir karavanla Avrupa’yı turlayan Wooden Shjips, 16 Mart’ta saykedelik rock’ın sakin ve atmosferik tınılarıyla Salon’da olacak.

 

Sezon boyunca ayrıca İstanbul caz sahnesinin umut vaat eden trompetçisi Barış Demirel, İstanbul-Berlin arasında yaşayan elektronik müzik bestecisi, prodüktör ve ses tasarımcısı Başak Günak’ın projesi Ah! Kosmos, İstanbullu prodüktör, şarkıcı, şarkı yazarı Barlas Tan Özemek, Geçtiğimiz yaz yayımladığı ilk albümünden bu yana çok konuşulan İstanbullu prodüktör, lo-fi müzisyeni Brek, ilk solo albümü ‘Gölgelerinde’yi Aralık 2017’de dinleyici ile paylaşan ve bir kez daha Salon’u ziyaret edecek olan besteci ve söz yazarı Tuğçe Şenoğul, Deneysel hip-hop dünyasının üretken ismi Burkay Yalnız’ın projesi Ağaçkakan, İstanbullu müzisyen ve prodüktör Tolga Böyük’ün bir hayal aleminin hikâyelerini besteleyen kurmaca bir karaktere büründüğü elektro-akustik üçlü Islandman ve Türkiye’nin underground sahnesine iz bırakan rap müzisyeni Şehinşah ile Belçikalı DIY prodüktörü Justin Bourgeus’un R&B projesi Tsar B de Salon dinleyicisi ile buluşacak.

Etiketler: Islandman  Ağaçkakan  Ah Kosmos  salon  İKSV  Tsar B