Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Salon'da bu hafta

Salon'da bu hafta

Salon'da bu hafta26 Mart 2018 - 10:03
Salon bu hafta birbirinden farklı sanatçılara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlk konser 27 Mart Salı akşamı Şilili saykedelik pop projesi Föllakzoid'ten.

Haftanın ilk konseri Şili’den krautrock, saykedelik pop projesi Föllakzoid'e ait. Vokal ve bas gitarist Juan Pablo Rodrigues, klavyeci Alfredo Thiermann ve davulcu Diego Lorca’dan oluşan, modern saykedelik pop ve rock üretimleri yapan Föllakzoid, ilk İstanbul konseriyle 27 Mart Salı akşamı Salon’da olacak. Haftanın ikinci konserinde Salon, Parisli piyanist, besteci Chassol’u sahnesine konuk ediyor. 29 Mart Perşembe akşamı dinleyici ile buluşacak olan Chassol, Piyano Günü’nde modern piyano ile enerjik bir konserle sahnede olacak.

 

Salon’un bir diğer konuğu Basri Fırat Bayraktar’ın funk temelli hip-hop mahlası Kamufle. Yükselişe geçen hip-hop sahnesinin en yetenekli genç isimlerinden Kamufle, 30 Mart Cuma akşamı ilk defa Salon’da olacak. Haftanın son konseri son zamanların en çok ses getiren darkwave, synthpop grubu Jakuzi’den. Ekip, kulaktan kulağa yayılan harika performanslarına bir yenisini eklemek üzere 31 Mart Cumartesi akşamı bir kez daha Salon’a konuk oluyor.

Etiketler: salon  Salon İKSV  İKSV  konser  Chassol  Föllakzoid  Kamufle  jakuzi