Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Root Bodrum'da Ege ve Orta Doğu ezgileri

Root Bodrum'da Ege ve Orta Doğu ezgileri

Root Bodrum'da Ege ve Orta Doğu ezgileri04 Temmuz 2019 - 01:07
Ortadoğu ve Yunan müziğinin geleneksel enstrümanlarını elektronik beatlerle harmanlayan DJ Valeron’un ilk performansı 11 Temmuz Perşembe akşamı Root Bodrum’da.
Yaz tatilinin Bodrum’daki en yeni ve alternatif mekanı Root Bodrum, dünyaca ünlü Dj’leri ağırlamaya devam ediyor. Yaz boyunca “exclusive” olarak sadece Root Bodrum’da müzikseverlerle buluşacak olan Mykonos çıkışlı ünlü Dj ve prodüktör Valeron’un 11 Temmuz Perşembe akşamı kabine geçeceği ilk performansında deep house ve elektronik müziğin en iyi tınıları Bodrum semalarında yankılanacak. Mykonos’un en popüler mekanı Scorpios’daki müthiş setleriyle akıllara kazınan Valeron; yine Yunan ve Ortadoğu müziğinin geleneksel enstrümanlarını elektronik beat’lerle harmanlayarak unutulmaz bir müzik şölenine imza atacak. 
 
 
“Art, Culture, Community” mottosuyla Bodrum’da alışılmışın dışında, yepyeni bir yaşam stili sunan Root Bodrum, Circle Group Global’in Türkiye’deki yepyeni markası. Kreatif Direktörlüğünü ressam Sedef Gali’nin üstlendiği Root Bodrum’un yönetimi ise kurucu ortaklar Barış Erdoğdu ve Fırat Özgöçer’e emanet. 
Etiketler: DJ Valeron  Root Bodrum  Bodrum